Ankara Bahçe Tasarım

 

BahçeTasarım

BAHÇE TASARIM:Günümüz yaşantısında beton yapılar ve hızla büyüyen şehirler. Īnsanlar bu taş şehirlerden ve betonlaşmiş binalardan bir nebze rahatlamak.Yeşille buluşup tabiatın güzellikleri ile huzur bulmak amaci ile Bahçe Tasarım yapılmaktadır.Erdemir Çevre Düzenleme Firmamız,Bahçe Düzenleme,Ankara Bahçe Tasarım işleri yapmaktayiz.Villa Bahçesi,Hobi Bahçesi,farkli yapılarda olan bina ve müstakil evlerin bahçeleri için tasarımlar yapmaktayız.Peyzaj mimarlarımız ile yapmış oldugumuz Bahçe Tasarımlarını.Deneyimli personellerimiz ile uygulama yapıyoruz.

BahçeTasarım
TASARIM:Sahip olduğunuz ve peyzaj 
Tasarımı yaptırmak istediginiz bahcelerinizin,projelendirilmesi.Proje etüt ve kabulünün degerlendirilmesi.Uygulama için belirlenen calişma programı.sürdürüle bilir Bahçe Bakımı.Çevre mühendisleri ve Peyzaj mimarları tarafından hazırlanan,Bahçe Tasarım ve Peyzaj Tasrımlarını,sahada işini iyi bilen,deneyimli personellerimiz ile yapmaktayız.Ayrıca sahada yapılan,peyzaj uygulamaları,Mimarlarımız gözetiminde yapılmaktadir.Bahçe Tasarım için yapılan calışmalarda kullanılan metaryallar ve bitki ürünlerinin kaliteli ve kullanışlı olması önemli bir konudur.
Ankara Bahçe Tasarım 
Bahçe Tasarımı için kullanılan yapı elamanları ve peyzaj ürünlerini iki ana başlik üzerinde şekillendirebiliriz.Bahçe Düzenleme icin genel basliklar;Ankara Çim Ekimi,Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri,Beton Parke Taşları,Ağaç Dikimi,Hayvan Gübresi,Bitki Fidanları.
BahçeTasarımı 
 

UYGULAMA:Belirlenen ve üzerinde anlaşma sağlanan Bahçe Tasarımı,sahada belirli sıralama ve metotlara göre uygulaması yapilir.BahçeDüzenleme işleri bittikten sonra.Kalıcı ve uzun ömürlü olması için surekli bakıma ihtiyaç vardır.Bu baglamda firmamız Erdemir Çevre Düzenleme,sizlere belirli periodik sureler içerisinde bahcevan temin etmektedir.Ankara Bahçe Düzenleme. Ankara Bahçe Tasarım. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otomatik Sulama Sistemleri

Bahçe Düzenleme